e-Tečaj

6-tedenski spletni tečaj dve celoti skupaj

S tem tečajem bosta na ustvarjalen in zabaven način odkrivala življenjske resnice eden drugega.

Spletni tečaj DVE CELOTI SKUPAJ je namenjen vama, ki sta poročena ali že nekaj časa živita skupaj in sta v hitrem tempu vsakdanjika in sta zaradi številnih obveznosti na trenutke izgubila stik drug z drugim.

Če se sprašujeta, kako si lahko v tem norem tempu eden drugemu pomagata, kako lahko eden drugemu postaneta zaveznika, kako graditi na tem, kar že imata, je ta, tečaj točno za vaju.

Cilj tečaja je, da začneta!
Cilj tečaja je, da si želita!
Cilj tečaja je, da se zabavata!
Cilj tečaja je, da zakon traja!
Spletni tečaj “Dve celoti skupaj” je zasnovan tako, da parom ponudi orodja in znanja za gradnjo močnejšega, bolj izpolnjujočega odnosa.

Bistvo tega tečaja je, da se oba partnerja najprej poglobita v razumevanje samega sebe kot posamezne celote, da lahko nato te celote združita v harmonično in trdno zvezo. Tečaj temelji na ideji, da oba partnerja delata na svoji celovitosti in tako prispevata k zdravemu odnosu.

redna cena: 198,00 €  126,00 €

Vsak modul je zasnovan s ciljem, da vaju korak za korakom vodi skozi proces spoznavanja in medsebojnega povezovanja.
Na tečaju bosta raziskovala lastne misli, ki prevladujejo v svojem vsakdanu, razumevanje tega, kaj prinašata v zakon in kaj, pričakujeta od njega. Kako si medsebojno izkazujeta ljubezen in kako si med seboj lahko pomagata in podpirata pri vsakodnevnih izzivih.

Zato, če se sprašujeta, kako najti pot nazaj drug k drugemu, kako znova odkriti iskrico in kako graditi na tem, kar že imata, je tečaj “Dve celoti skupaj” namenjen točno vama.

Ponuja vama priložnost, da se v udobju svojega doma, skozi zabavne in ustvarjalne pristope, poglobita v svoj odnos, razumeta drug drugega na globlji ravni in postavita trdne temelje za nadaljnjo skupno pot.

Kaj vsebuje tečaj?

Spletni tečaj Dve celoti skupaj vsebuje:

3 module, ki so zasnovani, da vaju vodijo skozi celovit proces osebnega in medsebojnega razvoja, krepitev odnosa in globlje povezanosti.

12 video vsebin je na voljo za ogled, kar vama omogoča, da jih poslušata in gledata v svojem ritmu in času, prilagojeno vajinemu življenjskemu slogu.

6 delovnih zvezkov, ki so skrbno pripravljeni za vsak modul, nudijo praktične vaje, razmišljanja in naloge za utrjevanje naučenega ter poglobitev razumevanja sebe in partnerja.

Ljubezensko delo do sebe, ki vključuje vaje za samospoštovanje in spodbuja k razvijanju globlje povezanosti s seboj kot temelju za trdnejši in bolj izpolnjujoč odnos z drugimi.

Zabavni zmenki, zasnovani kot čas, ki ga namenita izključno drug drugemu, krepijo intimnost in povezanost, hkrati pa služijo kot priložnost za prakticiranje novih pristopov in tehnik, naučenih na tečaju.

Skozi šest tednov in tri module tečaja vaju bom vodila skozi proces samoraziskovanja in medsebojnega razumevanja, ki temelji na zasnovi celovitosti posameznika in kako ta celovitost prispeva k zdravemu, izpolnjujočemu zakonu.

redna cena: 198,00 €  126,00 €

Kaj pridobita s tečajem?

V udobju svoje intime imata edinstveno priložnost, da se umakneta v vajin svet.
Najprej v svoj svet, potem pa skupni.
Na zabaven in ustvarjalen način, začneta odkrivati sebe in nato svojega življenjskega sopotnika. S pomočjo Petre A. M. bosta na hiter način naredila premik v svojem zakonu.
S tem tečajem povežeta DVE CELOTI SKUPAJ, kar je prvo pravilo dolgega in zdravega zakona.
1. Poglobljeno samozavedanje
Prvi modul tečaja “JAZ SEM CELOTA” vama pomaga razumeti, kdo sta kot posameznika – kako vajine misli vplivajo na vajin odnos.
To samoraziskovanje je ključnega pomena za razumevanje, kako pristopiti k izboljšanju vajinega odnosa.
2. Odgovornost za vajin prispevek v zakonu
Drugi modul “DVE CELOTI” se osredotoča na to, kaj vsak izmed vaju prinese v zakon, vključno z odgovornostjo za vajine akcije in pričakovanja. Uči vaju, kako prevzeti odgovornost za vajine prispevke v odnosu in kako ti prispevki oblikujejo dinamiko vajinega skupnega življenja.
3. Medsebojno razumevanje in povezanost
Tretji modul “DVE CELOTI SKUPAJ” vaju vodi skozi proces medsebojnega razumevanja – kako si izkazujeta ljubezen in kako lahko te metode izkazovanja ljubezni prilagodita, da bosta oba čutila večjo povezanost in zadovoljstvo v odnosu.

Kaj še pridobita na tečaju?

Praktične korake in orodja

Na voljo vama bodo takoj uporabljive metode in strategije, ki vama omogočajo aktivno delo na odnosu in izboljšave od prvega dne, ko se tečaj začne izvajati.

Delovne zvezke

Ti so zasnovani za podporo vajinemu učnemu procesu, nudijo prostor za zapisovanje misli, čustev in odzivov na vaje, ter služijo kot vodič skozi celoten tečaj.

"Ljubezensko delo"

Posebej pripravljene vaje, ki so namenjene krepitvi vajinega odnosa, spodbujanju samozavedanja in povečanju ljubezni do sebe in partnerja.

Ideje za zabavne zmenke

Navdih in predloge za ustvarjanje posebnih trenutkov samo za vaju. Te ideje so namenjene spodbujanju intimnosti, zabave in medsebojnega spoštovanja, omogočajo vama, da si vzameta čas za poglobitev svojega odnosa na edinstven in oseben način.
Tečaj je zasnovan tako, da ponuja edinstveno priložnost za pare, da se umaknejo v svoj svet in slišijo eden drugega. Naučila se bosta, kako odkrivati sebe in svojega partnerja na nov, globlji način.

Po zaključku tega tečaja, bosta oba postavila trden temelj, ki je ključnega pomena za vzdrževanje zdravega, izpolnjujočega in dolgotrajnega zakona.

redna cena: 198,00 €  126,00 €

Za koga je tečaj?

Zate, ki želiš obdržati zakon na visokem nivoju.
Zate, ki želiš nekaj vložiti v zakon.
Zate, ki ga še vedno ljubiš, nisi pa več zaljubljena.
Zate, ki jo še vedno ljubiš, nisi pa več zaljubljen.
Zate, ki iščeš učinkovito in preprosto rešitev, ki bo prinesla hitre rezultate.

redna cena: 198,00 €  126,00 €

14-dnevna
garancija

Če ti tečaj ne bo odgovarjal, lahko uveljavljaš garancijo v obdobju 14 dni od dneva nakupa,
mi pa ti zagotovimo povračilo celotne kupnine.

Spletni tečaj "Dve celoti skupaj" je naložba v vajin trenutni odnos in tudi priprava na prihodnost, s tem bo vajin zakon ostal močan, zdrav in izpolnjujoč čez leta, ki prihajajo. Med in po tečaju se bosta začela spet resnično slišati, kar je temelj uspešnega zakona.

Vsebina

Razširi vse
1. (MODUL) JAZ SEM CELOTA
2. (MODUL) DVE CELOTI
3. (MODUL) DVE CELOTI SKUPAJ

redna cena: 198,00 €  126,00 €

Kdo je Petra A. M.

Petra A. M. je licencirana coachinja programa Heal Your Life®, ki verjame, da je edina formula za srečo, da prevzameš odgovornost za svoje življenje. 

PETRA pravi VČASIH…

Sem živela tako, da sem želela spreminjati druge. Tak je bil tudi moj zakon. Moja naloga je bila spreminjati vse okrog sebe in jih osrečevati. Bolj sem govorila drugim JA, močneje sem govorila sebi NE. Zelo dobro sem znala s prstom kazati na druge, seveda so bili vsi “krivi” za moje slabe dni, za neljube dogodke, ki so me metali iz moje poti. 

PETRA pravi DANES…

Živim svoje življenje polno odgovornosti. Nekaj let nazaj sem v roke prijela knjigo ŽIVLJENJE JE MOJE od Louise Hay in takrat se je življenje začelo spreminjati. Najprej počasi, potem pa, ko sem začela živeti po filozofiji, SPREMENI SVOJE MISLI IN SPREMENILA BOŠ SVOJE ŽIVLJENJE, so se spremembe začele kazati zelo hitro. Šla sem v Ameriko, kjer sem se izobraževala in pridobila uradno licenco za izvajanje delavnic po programu Heal Your Life®, nato še na Irsko, kjer sem pridobila licenco za coachinjo, s katero lahko izvajam programe ena na ena.
Z vsemi izobraževanji v tujini sem se naučila zlato pravilo “ ŽIVLJENJE JE MOJE IN ZATO SEM GA ZAČELA ŽIVETI. 

In vesta kaj

To sem se naučila, ko sem že živela s sedanjim možem, ne samska. Ko sem se začela ukvarjati sama s sabo, sem tudi drugače začela gledati na intimno partnerstvo. 

Dojela sem najpomembnejše pravilo v zakonu SAMO DVE CELOTI SKUPAJ lahko živita lep zakon.