izobraževanja
e-TEČAJI

Za odnose polne Ljubezni

Zakaj ravno ti e-tečaji

Izobraževanja so namenjena zares široki publiki, osnovana so kratko in praktično. Cilj je, da navdušijo tudi najbolj nezaiteresirane in da spoznate resnice o odnosih, ki pomagajo živeti drugače, lahkotnejše. Vsebina tečaja je osnovana na več letnih izkušnjah dela s klienti, zato so izpostavljeni najbolj pogosti zapleti in rešitve, v katerih sem prepričana, da boste našli tudi sebe. Skupaj lahko spremenimo sebe, svoje partnerstvo in našo prihodnost, saj so odnosi naše največje bogastvo.

€74,90

Temelji dobrega partnerstva z Evo Erpič

Prvi spletni tečaj, ki nudi parom podporo v partnerstvu brez OBISKA TERAPEVTA! Pridobite vsa napredna orodja in metode za izgradnjo odnosa kot si ga želite in si ga zaslužita!
Vaje in moduli so zasnovani tako, da jih enostavno rešujeta kjerkoli in kadarkoli. Za razliko od terapije v živo, kjer je potrebnih vsaj 12 srečaj, bosta tukaj dostopala do enakega znanja v samo 5. minutah na dan!

€14

Vodena vaja za soočenje z notranjo partnersko energijo

Vaja da vpogled v vaše trenutno doživljanje partnerske energije in izhodišče za razreševanje toksičnih vzorcev, ki vplivajo na naše doživljanje. Pomembno je, da se zavedamo najprej sebe, predno želimo spremeniti drugega ali odnos. Prav s to vajo boste začutili kaj vas ovira na poti do ljubeče bližine.