izobraževanja
e-TEČAJI

Za odnose polne Ljubezni

Zakaj ravno ti e-tečaji

Izobraževanja so namenjena zares široki publiki, osnovana so kratko in praktično. Cilj je, da se z ljubeznijo in lepimi odnosi napolnijo vsi slovenski domovi. Tečaji lahko navdušijo tudi najbolj nezaiteresirane, ker so kratki in praktični, spoznali boste resnice o sebi in o odnosih, ki pomagajo živeti drugače, lahkotnejše. Vsebine tečajev so osnovane na več letnih izkušnjah dela s klienti, zato smo prepričani v učinkovitost programov. Skupaj lahko spremenimo sebe, odnose in našo prihodnost, saj so odnosi naše največje bogastvo.

€95,00

6-tedenski spletni tečaj Dve celoti skupaj

Intenzivna, šesttedenska izkušnja, zasnovana za pare, ki si želijo ponovno povezati, odkriti in graditi na svoji ljubezni skozi samoraziskovanje in medsebojno razumevanje. Vodi vaju skozi tri ključne module, ki obravnavajo osebno celovitost, medsebojni prispevek in pričakovanja v zakonu ter načine izkazovanja in sprejemanja ljubezni, vse skupaj podprto z video vsebinami, delovnimi zvezki, "ljubezenskim delom" in idejami za zabavne zmenke.

€62,00

Toksično partnerstvo: Kako ga razumeti in v njem preživeti

Tečaj za vse, ki ste se znašli v toksičnem partnerstvu. Če čutite, da vas odnos izčrpava in čutite, da bi odnos morali obdržati.

€74,90

Temelji dobrega partnerstva z Evo Erpič

Prvi spletni tečaj, ki nudi parom podporo v partnerstvu brez OBISKA TERAPEVTA! Pridobite vsa napredna orodja in metode za izgradnjo odnosa kot si ga želite in si ga zaslužita!
Vaje in moduli so zasnovani tako, da jih enostavno rešujeta kjerkoli in kadarkoli. Za razliko od terapije v živo, kjer je potrebnih vsaj 12 srečaj, bosta tukaj dostopala do enakega znanja v samo 5. minutah na dan!

€14

Vodena vaja za soočenje z notranjo partnersko energijo

Vaja da vpogled v vaše trenutno doživljanje partnerske energije in izhodišče za razreševanje toksičnih vzorcev, ki vplivajo na naše doživljanje. Pomembno je, da se zavedamo najprej sebe, predno želimo spremeniti drugega ali odnos. Prav s to vajo boste začutili kaj vas ovira na poti do ljubeče bližine.