Temelji dobrega partnerstva z Evo Erpič

Izobraževanje

Prvi spletni tečaj, ki nudi parom podporo v partnerstvu
Brez izpostavljanja, v zavetju vajinega doma, ko imata oba čas in sta pri volji, brez prisile in v svojem lastnem tempu, bosta poslušala vsebine, ki vama bodo menjale pogled!

Tečaj je narejen kot sklop 5. modulov, v katerih so kratke in zelo uporabne življenjske vsebine. Dodala sem tudi nekaj kvizov in nalog, zato da vama bo tečaj kar se da zabaven in zanimiv.

Redna cena 88€

BREZPLAČEN POSVET!

Ob nakupu tečaja vama BREZPLAČNO pripada 30 min svetovalnega posveta. 

Tečaj bo v podporo če:

  • Ne želita biti (ponovno) razočarana in si želita garancijo za uspeh
  • Se imata rada, ampak se prevečkrat ranita
  • Se ne razumeta in čutita, da potrebujeta spremembo
  • Sta se znašla v stiski na čustvenem področju ali pa področju spolnosti
  • Bi rada začela znova
  • Bi rada razumela kaj je pomembno za dober partnerski odnos
  • Bi naredila vse, da vama v partnerstvu uspe

Kaj dobiš s tečajem

N

Izveš zakaj si se zaljubil ravno v to osebo

N

Spoznaš svoja in partnerjeva pričakovanja, največje napake pri komunikaciji

N

Spoznaš stopnje spolnosti in kako po lestvici napredovati

N

Izveš kako negovati vajin odnos na dolgi rok ali pa za vedno!

N

Spoznaš stopnje spolnosti in kako po lestvici napredovati

N

Dobita potrdilo o opravljenem tečaju in 30 minutni posvet, v katerem me lahko vprašata karkoli, saj se zavedam, da je vsako partnerstvo edinstveno in se ga ne da posplošiti

Vsebuje 5 modulov

1. modul: Pričetek skupne poti

2. modul: Kako vzdržati

3. modul: Kako razumeti in rešiti konflikte

4. modul: Spolnost

5. modul: Zavestno partnerstvo

V letih dela sem opazila, da je klientom skupno to, da so globoko v sebi zelo osameljni in da si jih večina želi čutit, da so ljubljeni in sprejeti taki kot so. V večini partnerskih odnosov ni problem, da se dva ne bi imela rada, ampak da ne razumeta teh bolečih prepirov in ju to utrudi. Ko bi lahko nekdo vzel stran, samo za trenutek, vse njune probleme, bi se ponovno sprostila in imela spet rada.
Če tudi vidva čutita to težo odnosa, lahko s tem tečajem začneta znova ali pa preprečita, da bi do te utrujenosti sploh prišlo.

Tečaj vsebuje vsa bistvena vodila, ki vama bodo pomagala do svežega začetka!

Kaj si mislijo udeleženci tečaja?

Slide 3
Kratki videi, močna sporočila
" Všeč so nama bili kratki videi, ki povedo bistvo in v katerem so tako močna sporočila, da te dobesedno zadane. Tvoj način podajanja informacij je zelo direkten, prijazen in je kar čutiti tvojo modrost čez besede. Jaz bi te komot poslušala še dlje, za moške pa so dolžine videov ravno prav dolge 🙂
Moj mi je skozi module večkrat komentiral, da je te stvari že slišal prej od mene, vendar je bil očitno ta tečaj pika na i, ker zelooo velikokrat izreče tvoje besede kot so npr. ko zahtevam kaj od njega, da me prijazno popravi in reče, želela bi, da bi.. Definitivno sva oba izboljšala komunikacijo, postala bolj potrpežljiva in razumevajoča drug do drugega. "
Klara
Globlji odnos
" Tečaj za pare bi priporočila vsem, ki si želijo poglobiti partnerski odnos, izboljšati komunikacijo, opomniti da sta za partnerski odnos pomembni 2 osebi in da se odnos začne pri posamezniku samemu. Slišane vsebine so naju spontano vodile v dolge pogovore, kateri so se končali z okrepljeno ljubeznijo, spoštovanjem in sprejemanjem drug drugega. Prav tako pa ni manjkalo smeha ob kakšnem zanimivem vprašanju in nalogi - moški znajo tudi "resne teme" oviti v humor. - Še ena stvar, za katero sem hvaležna partnerju. Verjamem, da je zavestno partnerstvo najboljši in ne najlažji način za dolgotrajen odnos...vendar...kjer je želja, tam je pot. Hvala Eva, da si jo nama pokazala
Lidija
Plusi
" Zelo mi je bilo všeč:

+ naloga da si med sabo spet povesta da bi se 1x zbrala drug drugega s presenečenjem

+ vsaka naloga, vprašalnik, družinsko drevo je popestritev "
Hana
Ideja za darilo
" Tečaj se mi zdi super kot darilo ob poroki, obletnici ali prijateljici, ki ima krizo srednjih let :))

Zagotovo te priporočava vsem najinim bližnjim! "
Teja
Več se pogovarjava
" Med nekaterimi videi, sva dajala pavzo in komentirala določene izjave, kako je on razumel in kako jaz povedano in potem se je lahko pogovor raztegnil tudi v 2 uri. Ko sem mu čez pogovor povedala kaj čutim, mislim, dvomim, svoje želje glede naju sem čutila olajšanje, ko sem začutila da me res posluša in 'vidi'. "
Erika

Pregled modulov: