izobraževanja
izobraževanja

Izobraževanja za odnose polne Ljubezni

Zakaj ravno ta izobraževanja

Izobraževanja so namenjena zares široki publiki, osnovana so kratko in praktično. Cilj je, da navdušijo tudi najbolj nezaiteresirane in da spoznate resnice o odnosih, ki pomagajo živeti drugače, lahkotnejše. Vsebina tečaja je osnovana na več letnih izkušnjah dela s klienti, zato so izpostavljeni najbolj pogosti zapleti in rešitve, v katerih sem prepričana, da boste našli tudi sebe. Skupaj lahko spremenimo sebe, svoje partnerstvo in našo prihodnost, saj so odnosi naše največje bogastvo.

18 €

Vodena vaja za soočenje z notranjo partnersko energijo

Vaja da vpogled v vaše trenutno doživljanje partnerske energije in izhodišče za razreševanje le te. Pomembno je, da se zavedamo najprej sebe, predno želimo spremeniti drugega ali odnos. Prav s to vajo pa boste začutili kaj vam pomeni bližina in s katerimi občutji vstopate v partnerski odnos in kaj vas pri tem ovira.
84,90 €

Temelji dobrega partnerstva z Evo Erpič

Prvi spletni tečaj, ki nudi parom podporo v partnerstvu. Gre za priprave na zakon brez verskih vsebin. Lahko pa si tečaj privoščite tudi, če si ne želite poroke, ampak bi si samo želeli ustvariti trdne temelje za vaš odnos.